Game of Thrones Sezonu Rekorla Açtı

HBO ekranlarında yayınlanan Game of Thrones, geçtiğimiz Pazar akşamı gerçekleştirdiği 4. sezon prömiyeri ile yeni bir rekora imza attı! Kablolu bir kanalda yayınlanmasına rağmen 6.6 milyon kişiyi ekran başına çekmeyi başaran "Two Swords" isimli bölüm, dizinin şimdiye kadar aldığı en yüksek izlenme oranını elde etti. Bu rakam aynı zamanda, 2007’de yayınlanan ve 11.9 milyon seyirci tarafından izlenen The Sopranos finalinden sonra, HBO’nun aldığı en yüksek ikinci izlenme oranı… Game of Thrones’un geçen sezonki prömiyeri ise 4.4 milyon seyirci tarafından izlenmişti.
Game Of Thrones

A Song of Ice and Fire” adlı fantastik serinin “A Storm of Swords” adlı kitabından uyarlanan 4. sezon, 13 Nisan Pazar akşamı yayınlanan dizi kapanışı Genç Kral Joffrey Baratheon'un ölümüyle yaptı. Gelecek programı şimdiden izleyiciye büyük bir merak öğesi uyandırması dizi severleri haftaya sabırsız beklemesine neden olacak.

Kral Joffrey Baratheon Ölüm Anı
Bu haftaki bölümde Ejderha Annesi ve Özgürlük traftarı olan güzel kraliçe Daenerys Targaryen bu bölümde hiç ekrana gelmedi. Bu haftaki bölümün çoğunluğu Genç Kral Joffrey Baratheon evlenmesi ile geçen bölümde Joffrey'in küstahça hareketleri sonucu zehirlenerek ölmesi izleyiciye bir nebzede olsa ölmesi rahatlama duygusu vermiştir. Şimdi herkesin aklına gelen soru yeni kral kim olacak ve Tyrion Lannister'ın akıbeti ne olacak. Hep birlikte gelecek hafta yayınlanacak bölümde sorularımızın cevaplarını bir kısmını umarım bulabiliriz.

Game of Thrones'un bu sezondaki bölümlerini nasıl buldunuz? Umduğunuz gibi yayınlandı mı?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi