Mihrez: Cin Padişahı Film Tanıtım

Ülkemizde korku ve gerilim diye hep akla gelen üç harfliler işte bunlara yeni eklenen bir film daha geliyor. 17 Nisan'da Mihrez : Cin Padişahı adıyla gelecek olan film Türkiye halklarının korkulu anlar yaşamasına neden olan Cin filmlerine yeni bir tanesi daha eklenmiş olacak. Sinemaseverlerin çoğu bu konuda biraz dert yanıyor. Her korku ve gerilim türünde film deyince Cin filmleri sürekli yapılıyor.
Mihrez: Cin Padişahı

Sinemaseverler artık farklı konularda korku ve gerilim türlerinde film yapılması yönünde fikir belirtiyorlar. Bende şahsen Cin filmlerinden bıktım sanki başka korkularımız yakmuş  gibi sürekli üç harflilerin filmlerini üretiyoruz.

Neyse lafı uzatmaya gerek yok. Şimdi 17 Nisan'da vizyona girecek olan Mihrezin konusuna bir göz atalım.

Doğum günü gelen Betül’ün dört yakın arkadaşı Onur, Şafak, Sibel ve Derin ile bu keyifli günü kamp yaparak kutlamak isterler. Ekibin mizah kaynağı Şafak, eğlenceyi artırmak için bir cin çağırma seansı yapmayı teklif eder; başta zorlansa da herkesi bir şekilde ikna eder. Fakat olacakları elbette hesaba katamaz. Seans esnasında Betül herkesin öldüğü bir halüsinasyon görür ve korkuya kapılır. Kamptan dönerler ama takip eden günlerde arkadaşlarının ve babasının teker teker ortadan yok olduğunu görür. Herkesi kurtarmanın bir çaresini ararken, geçmişten gelen bir günahın bedelini ödediğini fark eder...

Filmin yönetmeni ve başrol isimleri ise şöyle:Melisa Toros, Tarık Ündüz, Doğa Konakoğlu, Haldun Boysan,Leyla Yüngül ve Gizem İlhan isimlerinin yer aldığı filmin yönetmeni ise Doğa Can Anafarta.

Mihrez: Cin Padişahı film fragmanı izle



Film Hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi