He-Man Geri Dönüyor!

He-Man’in hikâyelerini izlediğimiz ünlü animasyon serisi Masters of the Universe beyazperdeye dönüyor.
He-Man Geri Dönüyor              
80’li yılların ünlü animasyon serisi He-Man and Masters of the Universe,ülkemizde de 90’lı yıllarda yayınlanmış ve o yıllarda kendine büyük bir hayran kitlesi elde etmişti. Hayali Eternia ülkesini İskeletor denilen kötüden koruyan kahraman He-Man’in hikâyesini anlatan dizi, özellikle çocuklara yönelik bir yapımdı ve dünya çapında o dönemin çocukları arasında çok popülerdi. Animasyon serinin ilk live-action filmi ise Dolph Lundgren’in başrolünde olduğu 1987 tarihli yapımdı.
Yeni He-Man’den Detaylar Belli Oldu!


Süper kahraman filmlerinin oldukça iyi gişeler yaptığı günümüzde ise yeni bir Masters of the Universe filmi çekilmesi kaçınılmazdı, nitekim 2012 yılından beri film için yönetmen arayışı sürüyordu. Film için başlangıçta G.I. Joe: Retaliation filmiyle tanınan Jon M. Chu‘nun yönetmen olarak adı geçmişti fakat sonra bununla ilgili pek bir gelişme duymamıştık. 2014’te ise film için düşünülen yönetmenlerin bir listesi ortaya çıkmıştı. Bunlar arasında Mike Cahill (Another Earth), Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), Chris McKay (The Lego Batman Movie) ve Harald Zwart (The Mortal Instruments: City of Bones) gibi isimler vardı fakat projeden yine bir gelişme duyulmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise uzun zamandır yönetmenini arayan Masters of the Universe filmi, sonunda yönetmenini buldu. Charlie’s Angels, 3 Days to Kill, Terminator Salvation gibi yönettiği filmleri ile Supernatural ve Chuck gibi dizilere yaptığı yapımcılıkla tanınan “McG” lakaplı Joseph McGinty Nichol,Masters of the Universe filminin yönetmen koltuğuna oturacak.

Sony’nin projesi olan film hakkında henüz pek fazla bilgi yok. Gösterim tarihi şu an için açıklanmadı.

Kaynak: FilmLoverss

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi