Mel Gibson Serdar Akar’ın filminde başrolde yer alacak

Fenomen haline gelen Behzat Ç. dizisi ve Gemide, Kurtlar Vadisi Irak, Barda, Dar Alanlarda Kısa Paslaşmalar filmleriyle tanıdığımız ünlü yönetmen Serdar Akar’ın hazırlıkları süren yeni projesi “Çanakkale İçinde” filminde, dünyaca ünlü film yıldızı Mel Gibson rol alacak. Filmin çekimlerinin Haziran ayında başlaması planlanıyor.
Mel Gibson Serdar Akar’ın filminde başrolde yer alacak

 Çanakkale Savaşının konu edildiği bu iddialı projede Gibson, “İngiliz komutan rolünde karşımıza çıkacak. “Cesur Yürek” (Braveheart) filmiyle gönüllerde taht kuran Avustralyalı ünlü aktör, 1981 yılında rol aldığı, yine Çanakkale Savaşı’nı konu alan “Gelibolu” filmindeki muhteşem performansı ile sinemanın vazgeçilmezleri arasında yerini almıştı. Filmin diğer oyuncuları arasında ise sinemamızın ünlü isimleri yer alıyor. Behzat Ç. karakteriyle tanıdığımız ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Yüzbaşı Hilmi’yi canlandırdığı filmde, Yetkin Dikinciler Seyit Onbaşıya hayat verecek.

 Hollywood yıldızlarını da bünyesinde barındıracak ve bütçesinin hayli yüksek olacağı tahmin edilen bu önemli yapım, Çanakkale Savaşı’nda yaşanan kahramanlıkları ve dramları merkezine alıyor. Yaşanan büyük direnişi, direnişin isimsiz kahramanlarının hikâyeleri üzerinden anlatılacak olan film, beyaz perdede izleyiciyi bir zaman makinesi gibi 1915 yılına; cephenin, savaşın ve insanın gerçeğinin yaşandığı bir ulusun ölüm kalım mücadelesinin içine götürecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi