Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede Filmi

Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede Filminin Yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede yeni bir Seri ile 7 Aralık 2012’de Sinevaseverlerle buluşuyor. Serinin ilk filmi olan Çakallarla Dans da çok beğeni alan film yeni serisinde çok izleyici alacak gibi görünüyor. Sinemada en çok beklenen filmler arasında olan film 7 Aralıkta izleyicisiyle buluşuyor.

Filmin başrollerine daha önce olduğu gibi yine Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu paylaşiyor. Komedi türünde izleyicisiyle tekrar buluşuyor. Umarım beklentilerin altında kalmaz.

Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede filminin özeti ve yapım aşaması hakkında bilgiler: Murat Şeker, kendi yazıp yönettiği Çakallarla Dans'ın ikincisi için yeniden kamera arkasında. İkinci filmde de ilk filmdeki oyuncu kadrosu aynen korunurken,sürpriz konuk oyuncularla renklenecek. Yapımcılığı ise yine Sugarworks üstleniyor. Çakallık yapan kahramanlarımız hapse girmiş ve orada zor günler geçirmektedir. Mahallelerinden, ve futboldan uzak kalmak onlar için çok zordur. Suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenen kahramanlarımız , bunun ucunda şartlı tahliye olduğunu duyunca kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama mesele ; çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir.


Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede filminin fragmanını izlemeyenler için filmin fragmanı…
Film hakkında Yorumlarınızı eklemeyi unutmayın...

Yorumlar

  1. Birinci filmi izledim pek beğenmemiştim,aşırı küfür vardı ve komedi diye değilde öylesine yapılmış gibi duruyordu.Bu arada sen sınavları ne yaptın?Dgs falan ne oldu KPSS ne oldu?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi