Aşk Kırmızı 2013 Fragman ve Özeti

Usta Yönetmen Osman Sınavın Yönetmenliğinde 15 Martta Sinemalara gelecek olan Aşk Kırmızı filmi Romantik türünde ve tanınmış usta oyuncularla izleyicinin beğenisini alacak gibi. filmde başrolleri Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu paylaşıyor.
Aşk Kırmızı Pos


Aşk Kırmızı filminin kısa özeti şöyle geçiyor beyazperde sitesinde...

      Ferhat ve Zeynep evli ve mutlu bir çifttir. Karlıdağ çiftinin dışarıdan mutlu görünen evliliği, hayatlarına Fırat'ın yıllar öncesinde kalmış ilk aşkı Nazlıgül'ün yeniden girmesiyle alt üst olacaktır. Zeynep bir gece bile ayrı kalmaya dayanamadığı kocasının eski aşkı Nazlıgül ile karşılaşmasına ve yüreğinde küllenmiş bu aşkın yeniden alevlenmesine engel olamaz. Ferhat ile Nazlı birbirlerine karşı koyamazlar; ertesinde Zeynep de aldatıldığını öğrenir. Şimdi üçünün de yüreği acı ile yanar. 
Aşk Kırmızı afiş
     Bir zamanlar o adamın ilk aşkıyken, şimdi "öteki kadın" olmanın sancısını çeken Nazlıgül'ün karşısında, çok sevdiği kocasının ihanetine uğrayan ve onu başka bir kadınla paylaşmanın imkansızlığını sorgulayan Zeynep vardır. Ferhat ise çok sevdiği ve vazgeçemediği bu kadının arasında arafa düşmüş gibidir. Üç kişilik bir aşkı yaşamak mümkün müdür? Sadakat bu aşk üçgeninin neresindedir? Aynı adamı seven iki kadının çatışmasını konu alan film, tutkulu dolu olduğu kadar aşkın hüzünlü ve yıkıcı yönüne de beyazperdeye taşıyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği filmin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Ezgi Asaroğlu ve Tayanç Ayaydın paylaşıyor. 
   Kadrodaki diğer isimlerse Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu ve Güneş Çağlar Hüseyin...

Aşk Kırmızı fragman izle
Film hakkında görüşlerinizi yorum yoluyla paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi