Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013)

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak : Açlık oyunları şimdi ikinci serisi ile 22 Kasımda ülkemizde vizyona girecek. Aksiyon, Dram ve Bilimkurgu sevenler için kaçırılmayacak bir film diyebilirim. ilk filmde başarılı bir performans gösteren film şimdi yeni yönetmeni Francis Lawrence ile seyircisi ile buluşacak.

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013) 

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013) Filminin içeriği ve Film ekibi hakkında kısa bir bilgi verelim.

Katniss Everdeen'ın futuristik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen sürükleyici maceraları devam ediyor. Genç kadın bu sefer "Quarter Quell" için yarışıyor. Açlık Oyunları'nı beklenmedik bir başarıyla kazanmayı başaran Katniss ve partneri Peeta, evlerine dönüp bölgeler arasında yapacakları 'Zafer Turu'nu beklemektedirler. Ancak President Snow'un şeytani planları zafere gölge düşürecek cinstendir. President Snow, sadece 25 yılda bir yapılan ve eski Açlık Oyunları kazananlarının yer aldığı 'Quarter Quell' adlı yarışı bu sene gerçekleştireceklerini duyurur. 
Panem'i belki de sonsuza dek değiştirecek olan bu yarışın District 12 adayı bir kez daha Katniss olacak, Peeta ise hayatını bir kez daha riske atarak ona yardım etmeye karar verecektir. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Açlık Oyunları serisinin ikinci filminde kadroda yine Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ve Woody Harrelson yer alırken yönetmen koltuğunda bu sefer ilk filmden farklı olarak Francis Lawrence oturuyor. Suzanne Collins'in romanından bu sefer beyazperdeye uyarlayanlar ise Küçük Gün Işığım filminin senaristi Michael Arndt ve 127 Saat'e imza atan Simon Beaufoy.

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013) filmin Fragmanını izle
Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013) hakkında görüşlerinizi paylaşaşınız lütfen...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi