Yedinci Oğul - The Seventh Son (2015)

Genç Thomas üzerine odaklanan hikayesiyle 18. yüzyılda geçen bir macera filmi. Yerel bir hayalet tarafından bir eğitimden geçen Thomas kötü ruhlarla savaşmayı öğrenmektedir. Thomas'ın başa çıkması gereken ilk gerçek zorluk ise eğitmeni olan hayalet uzaktayken, güçlü Anne Malkin'in hapsolduğu yerden kaçmasıyla başlar.
Sergey Bodrov tarafından yönetilen filmin başrollerini Ben Barnes, Julianne Moore ve Jeff Bridges paylaşıyor.

Yedinci Oğul - The Seventh Son Afiş
Fantastik ve Macera türünde karşımıza çıkan film Amerika menşeili bir film. 6 şubat 2015'te ülkemizde vizyona girecek film için şimdiden değerli blog arkadaşlarımıza bu filmin tanıtımını yapayım dedim.
Film Warner Bros stüdyolarında hazırlanmış olup içerisinde birçok görsel efekt bulunmaktadır.

Yedinci Oğul - The Seventh Son  Film Fragmanı

 Gelişen teknolojiden yeterince faydalanmayı bilen yönetmen yarattığı eşsiz hikâyeyle izleyicilerde büyük bir etki bırakacağa benziyor. Filmin fragmanı yayınlandıktan sonra dünya basınında çıkan haberlere göre filmden gişe rekorları kırması bekleniyor. Eleştirmenlerden tam not alan filme senaryoyla birlikte ünlü artistlerin oyunculukların da eklenmesi filme unutulmaz filmler arasında yazdıracak gibi gözüküyor. Film birçok ilde birçok sinema salonunda gösterime girecek. Sonbahar döneminde girmesinden dolayı da izleyici tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.
Eğer Sizde benim gibi macera ve fantastik türlerinde filmler seviyorsanız, bu filmi izlenilecekler sırasına koymanızı tavsiye ederim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi