Minyonlar Film Tanıtım

Birçoğumuz Minyonları biliriz, Gerek çizgi filmleri ile gerekse de oyunlarınıaz çok çoğumuz duymuşuzdur. İşte hepimizin sevdiği Minyonlar yakın bir zamanda vizyona girmeye hazırlanıyor. Ülkemizde 4 Eylül 2015 tarihinde vizyona girecek filmin yönetmenliğini Pierre Coffin ve Kyle Balda birlikte gerçektleştirdi.
Minyonlar Kapak


Animasyon ve Aile türünde filmleri sevenler için şimdiden sinema biletlerinizi hazırlamayı unutmayın. birçok kişinin sevdiği Minyonlar yakında bizlerle buluşuyor.

Beyazperde.com sitesinde filmin kısa özeti şöyle anlatılmış:
Tarih öncesi çağlardan beri kendilerine kötü bir efendi arayışında olan Minyonlar, Dracula'dan, Firavun'a, Napolyon'dan, Dinozorlara kadar birçok kişiye hizmet etmeye çalışsalar da, hepsi birgün yok olmuştur. Hizmet edecek bir efendi bulamayınca Antartika'da kendi hallerinde yaşamaya başlayan minyonların kaderi 1960'lı yıllarda değişir. Çünkü 3 kişilik maceracı bir minyon ekibi, Amerika'ya doğru yola çıkar.


Ayrıca senaristliğini Brian Lynch yaptı. Seslendirme kadrosunda ise Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Geoffrey Rush, Steve Carell gibi yıldız oyuncular var. Minyonlar'ın Türkçe seslendirmesini ise Beren Saat ve Kenan Doğulu yaptı.

Minyonlar Türkçe Fragman izle
film vizyona girdikten sonra detaylı bir analizi ile tekrar sizlere tanıtmaya çalışacaz. izleyen değerli arkadaşlarımız yorumları ile film hakkında bilgi verebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi