JON SNOW GERİ DÖNECEK Mİ?

Game of Thrones dizisinin sevilen birçok kahramanı tek tek beklemediğimiz bir şekilde ölerek gitti. Birçok hayranın sevdiği Jon Snow'da bu öldürülen kahramanlardan biriydi. Jon Snow final bölümünde Gece Nöbetçilerinin ihaneti sonucu bıçaklanarak öldürüldü.
Jon Snow
Benim gibi birçok hayranda Snow'un bu şekilde ölmesini tahmin etmemiştir. Dizinin yapımcı ve yönetmeni Snow'un öldüğünü belirtmesine rağmen senaristi kaçamak cevaplar vererek izleyicinin kafasında soru işaretleri bıraktı. Hayranlar acaba 6.Sezonda Jon Snow tekrer dirilecek mi sorusu akıllara getirdi. Peki ne oldu da aklımıza dirilecek soruları geliyor.

Birincisi dizide 'kırmızı kadın' diye anılan ve Işık Lordu'na hizmet eden Melissandre’nin, kuzeyli orduları yönetmesi için Jon Snow’u ölümden geri getireceğine inanıyor.
ikincisi iseHarington ve yapımcılar defalarca Jon Snow’un gerçekten öldüğünü belirtseler de Harington’ın birçok kez çekimlerde görülmesi bunun gizli tutulamayan bir sır gibi gözükmesine neden oluyor. Aynı zamanda oyuncunun birçok kez sette gözükmesi cenaze sahnesi olasılığını da ortadan kaldırıyor.
Tüm bu dedikoduların yayılmasına neden olan The Independent gazetesinin haberine göre; Game of Thrones dizisinin fan sitesi 'Watchers on the Wall'un iddiasına göre, son sezonun sonunda öldüğü gösterilen Jon Snow'u canlandıran oyuncu Kit Harington, savaş sahnesi çekerken görüntülendi.

Biz hayranlar olarak 6.Sezonda Jon Snow'u görmek isteriz :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi