Suruç’ta çekilen Akrep isimli dizi büyük begeni topluyor

Suruç’ta kısa video dizisi seklinde çekilmekte olan ve İnternet üzerinden yayınlanan dizinin çekimleri devam ediyor.

Suruç’ta kısa video dizisi seklinde çekilmekte olan ve İnternet üzerinden yayınlanan dizinin çekimleri devam ediyor.
On bes günde bir Youtube video platformu üzerinden yayınlanan aksiyon türü dizi 15 dakikalık bölümler seklinde kurgulanarak çekiliyor.

Akrep kısa dizisinin yapımcı ve yönetmenliğini yapan Suruçlu Siyar Kendirci " Teknik alt yapi sorununu zaman ile çözdüğümüzde Suruç’tan ulusal değerde bir proje çıkmış olacaktır " dedi.
Video dizi dünyanın en büyük video paylasim platformu olan www.youtube.com/akrepdizisi adresi üzerinde yayin yapan AKREP isimli kanalla izleyicileriyle bulusuyor.

Akrep dizisi Sanliurfa’nin Suruç ilçesi merkez olmak üzere Sanliurfa ve ilçelerinde ki çekimleri devam ediyor. Düsük bütçe ile çekilmeye baslananan dizinin oyuncularinin tamami Sanliurfa Organize sanayisinde bulunan bir fabrikanin isçilerinde olusmakta olup dizi Siyar Kendirci yönetmenliginde çekilmektedir.
Ilk bölümü yayinlanan dizi izleyenlerin büyük begenisini kazanirken sosyal medyada da büyük yanki uyandirdi. Suruç'un birçok sosyal medya sayfasinda kendine yer bulan internet dizisi simdiden büyük bir izleyici kitlesine ulasti.

Dizinin Konusu

Çocukluk arkadaslari olan Mavri ve Büyük efendinin yönetme hirsi ile baslayan macera yine iki dostun sehre tamamen hüküm etmesine kadar uzar.
Bir zaman sonra ise bu iki dost arasina anlasmazliklar meydana gelir ve sehir iki farkli illegal yöneticinin kontrolüne girer.
Sehir iki suçlu tarafindan paylasilmistir. Taki sehir iki büyük suçluya dar gelene kadar. Iki eski dost çatisirken Akrep isimli biri iki tarafinda adamlarini öldürmekle mesguldür.

Büyük efendi, Mavri ile olan savasina son verip Akrep ile çatısırken Mavri ise Akrep’ten yana tavir alip Büyük efendiye karsi savasir.
Sehir Akrep tarafindan düzene koyulurken bir gün Akrep aniden sehri gerisinden birakir ve uzaklara gider. 

Otorite boslugundan faydalanan Büyük Efendi sehre tekrar hakim olup sehri kendi kurallarina göre yönetir. Uzun bir zamandan sonra Büyük efendinin sol kolu olan Kurt bir geçe evinde öldürülür.
Büyük efendi neden gittigini bilmedigi Akrebin kendisi için geldiginden artik emindir.

Akrep dizisinin www.youtube.com/akrepdizisi adresinden ulaşabilindiği gibi resmi web sitesi olan www.akrepdizisi.com sitesinden Akrep dizisi ekibine ulaşabilir ve ya projenin gelişimine katkı sunabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi