“Har“ filminin tanıtımı Şanlıurfa'da yapıldı

Şanlıurfa’da çekimleri yapılacak olan "Har" filminin yapımcısı Oğuzhan Müezzino, oyuncu Metin Yıldırım ve Urfalı oyuncu Ali Ağaoğlu basın toplantısı yaparak film hakkında bilgi verdi. 
Şanlıurfa’da Elçi Konuk evinde düzenlenen basın toplantısına yerel ve ulusal gazete temsilcileri katıldı. Filmin 7 Ağustos’ta start alacağını söyleyen yapımcı Oğuzhan Müezzino, “Har filmi için 7 Ağustos’a kısa bir süre kaldı. Buradaki oyuncu seçmelerine devam ediyoruz. Dedi. Çekimlerinin yüzde 99’ü Şanlıurfa’da yapılacak olan "Har" filminde, Dış güçlerin bölgedeki verimli toprakları satın alarak bir güç hanedanlığı kurma çabaları ile Türkiye’deki bazı holdinglerin buna karşı verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

 FİLM 7 AĞUSTOS’TA START ALACAK 

 Har Filminin yapımcısı Oğuzhan Muezzino toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Har filmi için 7 Ağustos’a kısa bir süre kaldı. Çalışmalarımız devam ediyor. Oyuncu koçumuz Metin Bey gelen Şanlıurfalı kardeşlerimizle yakından ilgilenerek kimleri filmin içeresine alabilir diye tartışıyoruz. Şanlıurfalı Ali Ağaoğlu var yan tarafta kendisini bir, iki gün önce keşfettik. Görüntüsünden ve kameraya olan yatkınlığından dolayı anlaştık. Yöre insanı olduğu için burayı temsil edecek. Röle uygunluğu da var. Ali Bey filimde 20 ana karakterden birisini canlandıracak. Urfa’da oyuncu seçmelerine büyük önem veriyoruz.” dedi. 

FİLM MODERN BİR URFA’YI ANLATACAK 

 Şanlıurfalı oyuncu Ali Ağaoğlu’da, “Buraya bir arkadaşımın vasıtası ile geldim. Oğuzhan ve Metin Bey olsun gerçekten mükemmel insanlar, iyi ki bu filimde rol alacağım. Daha önce yapılan dizi çekimleri, sinema çekimleri Urfa’nın farklı yönlerini anlatıyordu. Har filmi bambaşka bir Urfa’yı, Gerçek bir Urfa’yı anlatacak.” Diyerek sözlerini sonlandırdı. Oyuncu Metin Yıldırım ise, “Çekimlere 7 Ağustos’ta Şanlıurfa’da başlıyoruz. Yüzde biri İstanbul’da Esma Sultan Yalısında çekilecek. Diğer bütün çekimleri Şanlıurfa’da yapacağız. Urfa’yı yeni ve eski diye ikiye ayırdık. Genel ağırlıkla holding binalarımız olacak, konaklarda yaşayacak, 3 büyük holdingin yaşamını vereceğiz. 7 Ağustos’ta başyacak olan çekimler 6 Eylül’de son bulacak.” dedi.

kaynak: Yeniurfa Gazetesi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi