Blogger paneli yenilendi


Panel yenileme noktasında biraz geç davranan Google son yıllarda Blogger panelinde yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Google daha önce Blogger de blog yazarları için yeni temalar yayınlayarak bloggerları sevindirdi.  Geçtiğimiz yıl yayınlanan temalarda oldukça sadece bir tasarımı seçen Google bu sefa Blogger panelinde sade bir yapıya gitti.
Yeni yayınlanan panel hem mobil dostu hem de masaüstü versiyonu olarak önümüze çıkıyor. Yeni panele girdiğimiz ilk olarak en son hangi bloğa yazı yazmışsak o karşımıza çıkıyor. Panelin ilk aşamasında blogda yer alan yazı sayısı, yorum sayısı ve takipçi sayısı gözümüze çarpıyor.
Ardından tüm zamanların ve son günlerde bloğa uğrayan istatistiklerin bilgisi yer alıyor. Ardından en son paylaşılan yazının istatistik verileri gözümüze denk geliyor.  Arkasından bloğun haftalık istatistik sayısı ve bazı yayınların istatistik bilgileri ile karşılaşıyoruz. Son olarak bloğumuzda bulunan sayfaların istatistik verileri ile karşılaşıyoruz.
Yayınlar kısmında önemli bir değişiklik karşımıza çıkmıyor. Ancak diğer kısımlara baktığımızda değişikler karşınıza çıkabiliyor. Yorumlar kısmı daha profesyonel bir görünüme ulaşmış diyebiliriz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi