Şuursuz Aşk, yakında sinemalarda


Türk Sinema tarihi her geçen gün üstüne katarak gelişmeye devam ediyor. Şanlıurfalı yapımcı Orhan Şeddatlı, Şeddati yapım ile Aşk temasıyla 1980’lerde geçen bir aşkın hikayesini Şuursuz Aşk filmiyle vizyona getiriyor.
Şuursuz Aşk kapak afişi
Şuursuz Aşk filminin afişi

Başrollerini ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin'in paylaştığı Şuursuz Aşk sinema filminin yapımcılığını Şeddadi Yapım olarak Şanlıurfalı Orhan Şeddatlı üstlendi. Filmin etkileyici ve sıra dışı senaryosu, Şanlıurfalıların da oldukça ilgisini çekti.

Şuursuz Aşk filminin hikâyesi
1980 ihtilalinin gölgesinde, akıl hastanesinde geçen hikaye, Yusuf ile Menekşe'nin karşılaşmasıyla  ikisinin de yabancı olduğu aşk duygusuyla, şuursuz bir şekilde tanışmalarını konu alıyor. Film, ayrıca dönemin sistemine ve gerçeklerine de dokunuşlar yaparak, tarihte hüzünlü bir yolculuğa çıkarıyor. Hastanede çok renkli karakterlere sahip hastaların da dünyaları, izleyicinin ruhuna dokunacak, zaman zaman güldürecek, zaman zaman hüzünlendirecek.

Şuursuz Aşk filmindeki karakterlere hayat veren oyuncular
Filmde Burcu Kara, Ayşegül Günay, Ayşen Batıgün, Ruhi Sarı, Tuncer Salman, Emir Benderlioğlu, Ali Buhara Mete, Erdal Ayna, Volga Sorgu, Ayhan Anıl, Cansu Fırıncı, Seher Terzi ve Demet Oran gibi sevilen oyuncular da yer alıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda ise Umut Ertek oturuyor. CGV Mars Media’nın dağıtımını üstlendiği film 20 Aralık 2019'da vizyona girecek.

80’li yılların nostaljik havasını da izleyiciye yaşatacak olan filmin yapımcısı Orhan Şeddatlı, yönetmen koltuğunda ise Umut Ertek yer alıyor.

Şuursuz aşk filminin afişi görücüye çıktı 
Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da Şuursuz Aşk filminin tanıtım etkinliği düzenlendi.  Yaşanan yoğun izdiham nedeniyle etkinlik iptal edildi. Etkinliğe katılan İsmail Hacıoğlu ve Ebru Şahin,  üzüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi