Gerçek...(hikaye gerçek değil)

Bu Güzel Çizimler Yeni Blog Yazarımız Leo Arkadaşım Tarafından Çizildi, Bundan Böyle Daha Fazla çizimler Burada Bizimle Paylaşacaktır...Sizin Çizimler Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz...Urfalı...













Yorumlar

  1. Her Zamanki Gibi ustalığını döktürmüşsün LEo, Böyle Güzel Çizimleri Her zaman bekleriz..Yalnız Kahramanımızın Büyük hayal kırıklığına uğraması kötü oldu ya :))

    YanıtlaSil
  2. C N T2.2.12

    Deminki dostlarin dedigin gibi, hkikaten ilginç hikaye, fakat her karikatüristin kendine as fikir, dusunme sekili vardir. Saygi duyariz.
    Birseyin altini de ayrica çizmek istiyorum : çizimler çok ama çok hosuma gitti süper, diyecek yok. Hüneri var belli :)

    Lakin bir tavsiyem, yazilara dikkat etsin çizen arkadsimiz, yani birincisi kelimeleri tam yazsa (duzgun sekili ile) daha iyi oluyor dusunuyorum. Cunku bugune kadar okudugum cizimlerde kelime eksiksiz yazilmazdi (bir iki kelime üzerine aksani koyma haricinde) (ya da ki ben boyle yapildigini bilmiyorum olabilir de :D)

    Yazilara dikkat etsin derken, bazen bir kismi biraz daha asagi , oburu biraz daha uste çikmis, birde aliskanliktan mi yoksa byle yapiliyor mu bilmiyorum ama genelde karakterlerin soyledigi sozun etrafinda bir sey olur yuvarlak sekilinde mesela. Hem o sekilde okuyucu daha net ve cabuk anlar olayi. Cunku bazen teredutler oluyor. Ha birde siyah beyaz ile çalismayi tercih etmissin ama keske biraz daha renk katsaydin (siyah renk ile çalisilsa bile keske ne bileyim semsiyenin bir uçgenini boyayip bir tanesni beyaz biraksaydin gibi, ya bu ornek, ilaki boyle yapsin demiyorum, asil demek istedigim keske ufak da olsa biraz renk katsaydin (siyah renkten bahs ediyorum :D)

    Yoksa genel olarak basarili buldum, arkadasimiza basarilar, yildizin parlasin diyorum ...

    Saygilar

    YanıtlaSil
  3. hüzünlü2.2.12

    çizimler gerçekten harika, hikaye ise komik arkadaşı ekiyor ama istediğinede kavuşamadi :)

    YanıtlaSil
  4. Adsız2.2.12

    Çizimler oldukça güzel. Ama konuşmayı beğenmedim. Geliştirilebilir. Çizmeyi beceremediğimden dolayı her zaman dikkatimi çeker karikatürler. Zor olduğu kanısıda aklımın bir tarafındadır hep. Başarılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbi mecruh; çizimlerde konuşma dili genelde böyledir :) kendisi gelince önerilerinizi dikkate alacaktir, bir gelsinde soralım ne diyecek...

      Sil
  5. Çizimler çok hoş. Hikayenin sonu hayal kırıklığı =) Acizane tavsiyem, kelimelerin telaffuzuna dikkat edilmesi ("olucak" yerine "olacak" yazılması gibi). Keyifli bir çizgi diziydi. Başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Çizimlerde Dile Fazla önem vermezler, Daha doğrusu benim bildiğim çizimler konuşma dili şeklinde olur...Gerçi kendisi gelince cevap verir..

      Sil
  6. Yazımdaki çizgisel hatalar bazı kelimeleri sonradan eklememden kaynaklanıyor.Dili ise konuşma dili gibi olsun istedim. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Adsız4.2.12

    çeşitli hatalar dışında hikaye güzel,sonu hüzünlü bitmeseydi keşke

    YanıtlaSil
  8. Adsız19.5.12

    hikaye ve çizimler çok iyide böyle bitmemeliydi :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel çizimler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi