Frankenstein:Ölümsüzlerin Savaşı (2014)

    Korku ve Gerilim Türlerini seven sinemasever arkadaşlar için yeni bir film daha geliyor. Her zaman ilgiyle izlediğimiz Frankenstein filmleri yeni bir serisi ile yönetmen Stuart Beattie koltuğunda ve ünlü oyuncuların oluşturduğu film 24 Ocak 2014'te ülkemizde vizyona giriyor.
I, Frankenstein poster
Frankenstein:Ölümsüzlerin Savaşı Afiş
   Frankenstein:Ölümsüzlerin Savaşı Filmin Hikayesi beyazperde.com sitesinde şöyle geçiyor:Tarihin en ayrıksı karakterlerinden biri olan Frankenstein'ın üzerine çekilen onlarca filmden sonra yepyeni bir hikayeye odaklanan I Frankenstein, Dr. Victor Frankenstein'ın kendi elleriyle yarattığı canavarının hikayesini ele alıyor. Yaratıcısının soyadını alıp yola çıkan Adam, antik bir şehirde iki ölümsüz klan arasında yaşanan bir savaşa sürükleniyor. Bu karanlık ve vahşi kentte süregelen korkunç savaşın sıradışı yanı ise iki tarafın da ölümsüz varlıklardan oluşması oluyor.
   Orijinali Mary Shelley tarafından Frankenstein or the Modern Prometheus ismiyle 1818 yılında yayınlanan hikaye, 1910 yılında ilk kez sinemaya uyarlandığından bu yana çeşitli örnekleriyle beyaz perdede canlandı. Bu son uyarlamanın yönetmen koltuğunda Karayip Korsanları: Kara İnci'nin Laneti ve Avustralya filmlerinin senaryolarını yazan Stuart Beattie bulunuyor.

Filmin Başrollerinde Aaron Eckhart, Miranda Otto ve Bill Nighy geçiyor.

Sinemaseverler siz Frankenstein Filmlerini seviyor musunuz? İlginizi çeken Yönü nedir?

Yorumlar

  1. Afisine bakilirsa pek sevecegim bir film degil. Boyle hayal urunu yaratiklarin oldugu filmler ilgimi cekmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen hayal ürünü ama gerilim ve bilimkurgu sevenler için kaçırılmayacak bir film diyebilrim. Fragman çok iyi...

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi