Güvercin Uçuverdi Film Tanıtım

Uzun bir aradan sonra vizyona yeni girmiş bir film ile sizlere merhaba demek istedim. Güvercin Uçuverdi frammanına baktığımızda komedi türünde çok iyi bir olduğu görünüyor. Ancak bugün beyazperde.com sitesinde film hakkında yapılan eleştirilere bakınca filmin çokta iyi olmadığı görülüyor. Beyazperde okurları filmi adeta yerin dibine sokmuş. Bakalım kendidefterim okurları bu film hakkında eleştirileri ne olacak?
Güvercin Uçurverdi film içeriği hakkında kısa bir bilgi
Güvercin Uçuverdi
Güvercin Uçuverdi kapak

Adını, Orta Anadolu'nun meşhur oyun havasından alan film, pilot olma hayalleriyle yanıp tutuşmuş olan fakat belediye otobüsü şoförlüğü yaparak "kaptan" ünvanına erişebilmiş olan Yüksek Güvercin adlı karakterin öyküsü perdeye taşınıyor. Görme engelli annesini de pilot olduğuna inandıran Yüksel, bu hayalinin peşini bırakmıyor. Her fırsatta, pilot olma hayalinin üzerine gidiyor. Bu hem Yüksel'in en büyük hayali hem de sevdiği kadına ulaşabilmesi için en büyük umutlarından biri. 

 Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programının birincisi olan Atalay Demirci'nin başrolde yer aldığı filmdei kendisine Salih Kalyon, Ayşen Gruda, Zerrin Sümer ve Ali Erkazan gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Selami Genli ve Onur Koçal ikilisinin üstlendiği filmin en önemli iddiasıysa, içeriğinde küfür barındırmadan izleyiciyi güldürmeyi hedeflemesi.

Güvercin Uçuverdi Film Fragmanı
Evet filmin içeriği ve fragmanı bunlar arkadaşlar, filmi izleyenler film hakkında görüşlerini belirtirse sevinirim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi