Vikings 4. Sezon Onayını Aldı

History Channel'ın başarılı dizisi Vikings'den günümüzü güzelleştirecek bir haber geldi. Michael Hirst'in yazdığı ve üçüncü sezon prömiyerini 19 Şubat'ta yapan kuzeyli savaşçıların iddialı dizisi, beklenen dördüncü sezon onayını aldı.

Tarihsel drama türünde ses getiren dizinin başrollerinde Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok), Katheryn Winnick (Lagertha) ve Clive Standen (Rollo) gibi isimler bulunuyor. Dizide Viking efsanelerinin önemli isimlerinden Ragnar Lothbrok ve ailesinin savaş hikayeleri anlatılıyor.

 Haberin bundan sonrası sürpriz bozan içermektedir. Üçüncü sezonunun "Born Again" isimli altıncı bölümü yayınlanan Vikings'te dizinin önemli karakterlerinden birinin ölümüyle büyük bir kırılma yaşandı. Devamında neler olacağı merakla bekleniyor.

kaynak: beyazperde.com

Kendi Defterim okurları eğer sizde benim gibi tarihsel ve savaş dizilerini seviyorsanız Vikings dizisini kaçırmayın derim. 1.Sezonunu zevkle izlediğim dizi şu anda yoğun iş dolayısıyla diziyi malesef izleme imkanım olmuyor. Eğer evde çok zamanınız varsa bu diziyi kaçırmayın derim. Özellikle öğrenci arkadaşların zevkle izleyeceği diziler arasında olmalıdır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi