Terminator: Genisys Film Tanıtım

Birçoğumuz Terminator Filmlerinin serisini izlemişizdir. Terminator halen izlenilesi gelen bilim kurgu türünde en iyi yapıtlar arasında yer aldığını biliyorsunuzdur. İşte Terminator filmlerinin senaristi olan William Wisher Terminator : Genisys ile 1 Temmuzda vizyona girecek olan filmininde senaristi olarak yine karşımıza çıkıyor.
Terminator: Genisys 


Terminator serilerinin Baş karakteri olan Arnold Schwarzenegger, Terminator: Genisys filminde yine baş karakter olarak karşımıza çıkacak. 1 Temmuzda vizyona girecek olan filmi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. İnanıyorum ki bilim kurgu ve aksiyon türlerini seven sinemaseverler bu filmi de kaçırmayacaktır.

Terminator: Genisys filminin özeti ise şöyle geçiyor:

Genç Connor'ın geliştirdiği yapay zeka yakın gelecekte dünyayı ele geçiren üstün makinelere, robotlara dönüşecektir. Ve kendisini yok etmesi için savaşçı T-1000 günümüze gönderilecektir.

Terminator: Genisys yapımı hakkında kısaca bir bilgi verelim

1990'ları sallayan hikayesiyle Terminatör serisi bu sefer yeni bir üçleme olarak ele anıyor. Serinin beşinci filmi Terminatör 5'in senarsitliğini ise ilk iki filme imza atan William Wisher üstleniyor. Yönetmenliği Alan Taylor üstleniyor.

Terminator: Genisys  fragman izle

Film hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi