Dünya'nın En Uzun Filmi 'Ambiance' Fragmanı Yayınlandı

Dünya'nın en uzun filmi Ambiance 7 saatlik fragmanı ile tanıtımı yapıldı. Evet yanlış okumadınız tamı tamamına 7 saatlik bir fragman yapıldı.
Ambiance Film Kapağı

Şimdi içinizden yok artık bu filmin normal süresi ne kadar diyenler olduğunu duyabiliyorum öyleyse sıkı durun film tamı tamına 720 saat olduğu söylendi. Böyle bir filmi izlemek sinemaya gittiğinizde 30 gün boyunca çıkmamanız gerekiyor.

Böyle uzun soluklu bir filmi kaç kişi izler o da ayrı bir soru?
Sinema sektöründe 20 yıllık kariyeri boyunca 500'den fazla film çekmiş ve bu deneysel filmi ile adını ''dünyanın en uzun filminin yönetmeni'' olarak tarihe yazdıracak olan Weberg, filmini Ingmar Bergman'ın 1957'de yaptığı The Seventh Seal'dan esinlenerek yapmakta.

Zaten gelen 7 saatlik fragman da, Bergman'ın filmindeki satranç sahnesinin çekildiği plajda, aynı konu üzerinde geçmektedir.

Filmden benzer şekilde ilk uzun fragman 2014 yılında gelmişti. O zaman gelen fragman 72 dakikaydı. Bu fragman 7 saat 20 dakika. 2018 yılında gelecek son fragman ise tam 72 saat olacak. 2020 yılının son gününde ise Ambiance dünya genelinde vizyona girecek.

Eğer zamanınız varsa 7 Saatlik fragmanı burdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Dailymail

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi