Biancoshock ve Yer altı Tünelleri Çalışması

İtalyan sokak sanatçısı Biancoshock, Romanya'da yer altındaki tünellerde yaşayan insanların sesini duyurmak için ilginç bir çalışma yaptı.

İtalyan sokak sanatçısı Biancoshock, birçok ülkede sokaklara yaptığı ilginç sanat eserleri ile sokakta yaşayan insanların sorunlarına dikkat çekmeye çalışıyor.

Sanatçının en son yaptığı çalışma da Romanya’nın başkenti Bükreş'te yer altındaki tünellerde yaşayan insanları gündeme getirmek oldu. Milan sokaklarından yer altına açılan kapakların içine küçük boyutlarda modern ev duvar ve dekorlarını yerleştiren İtalyan sanatçı, Bükreş'te de yer altında yaşayan insanların sesiz çığlığını duyurmaya çalışıyor.Yaptığı çalışmanın insanlar tarafından büyük ilgi gördüğünü dile getiren Biancoshock, “Bazı problemleri önleyemiyorsanız onları daha konforlu yapın” sloganı ile yaptığı eserlerle yer altında yaşayan insanlara bir umut ışığı olmak istediğini söylüyor.

Yapılan araştırmalara göre Bükreş'te yer altındaki tünellerde 600 insan yaşıyor. Bu insanların çoğunun ciddi sağlık sorunları ve uyuşturucu madde bağımlılığı bulunuyor.

Kaynak: Yorumhane

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi