'İnanılmaz Örümcek Adam' Kamera Arkası

The Amazing Spider-Man, hayalî Marvel Comics karakteri Örümcek Adam çizgi romanlarından uyarlanan, yönetmenliğini Marc Webb'in yaptığı, Andrew Garfield'in Örümcek Adam'ı canlandırdığı, Emma Stone, Sally Field, Martin Sheen, Rhys Ifans, Campbell Scott ve Julianne Nicholson'ın da yan rollerde yer aldığı 2012 tarihli ABD yapımı süper kahraman filmidir.

Yeni çekilen serinin ilk filminde, Peter Parker'ın Örümcek Adam'a nasıl dönüştüğü yeni bir bakış açısı ile anlatılır. Filmin hikâyesi oluşturulurken klasik The Amazing Spider-Man çizgi romanlarından esinlenildi.

2001 yılında gösterime giren Örümcek Adam filminden sonra,üç devam filmi çekildi. Sam Raimi filmlerin yapımcılığından ayrıldığını açıkladıktan sonra Tobey Maguire da ayrıldığını açıkladı bunun üzerine Örümcek Adam 4 hikayesi başlamadan bitti.

Sony Pictures yaptığı açıklamada Sam Raimi Örümcek Adam serisinin bittiğini yeni çevrim yapacağını açıkladı ve yani Örümcek Adam olarak Andrew Garfield'ı seçiminden hemen sonra filmin çekimleri başladı.

'İnanılmaz Örümcek Adam' Kamera Arkası Gmrüntüleri

Kamera Arkası hakkında fikirlerinizi yoruma atarak paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi