Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014)

Joe Russo ve Anthony Russo'nun yönetmenliğini yaptığı Kaptan Amerika Kış Askeri Film 4 Nisan 2014'te ülkemizde vizyona giriyor. Aksiyon, Macera ve Bilimkurgu türlerini sevenler için kaçırılmayacak türden bir film. Çoğunuz Kaptan Amerika'yı diğer filmlerde görmüşsünüzdür. Filmin başrollerini Chris Evans, Scarlett Johansson ve Sebastian Stan paylaşıyor.
Kaptan Amerika : Kış Askeri Afiş
Kaptan Amerika Kış Askeri Filmin Ana Teması ve Özeti

        Kaptan Amerika: İlk Yenilmez" seyircileri Marvel çizgi evrenin ilk yıllarına götürmüştü. Yenilmez kahramanımız günümüzde geçen bir devam filmiyle geri dönüyor. Steve Rogers, Nick Fury ve gizli SHIELD örgütü ile işbirliğini koruyarak modern dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor. Devam filminde öykü bu sefer sosyalist dönem Rusya'sına uzanıyor. SSCB döneminde özel kuvvetler içerisinde yetiştirilen ve Winter Soldier (Kış Askeri) adı verilen bir adam aslında tam bir ölüm makinasıdır. Rusya tarafından donmuş bir gölde bulunur ve önüne çıkan her şeyi yerle bir etmeye kararlıdır. 
      Kaptan Amerika yanına Falcon'u ve Kara Dul'u da alarak güç birliği yapar ve soğuk diyarlardan gelen bu düşmana karşı büyük bir mücadeleye girer.


Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014) Fragman izle

Kaptan Amerika Hakkında Fikirlerinizi Bizimle Paylaşınız. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi