KARINCA KAPANI (2014)

Gerilim Türünde 9 mayıs 2014'te yayınlanacak olan Karınca Kapanı filminin başrollerinde
Fırat Tanış, Cüneyt Uzunlar, ve Neslihan Yeldan gibi önemli isimler yer aliyor. Filmin Yönetmenliğini ise herkesin yakından tanıdığı Fırat Tanış...
Fırat Tanış çoğu dizi ve filmde karşımıza genelde komedi türünde seyircinin karşısında çıkmıştır. Yönetmen Tanış daha önceden çoğumuzun izlediği Geniş Aile dizisi ile izleyicinin beğenisini almıştır. Tanış aynı zamanda birçok filmde izleyinin karşısına gelmiştir. 
Karınca Kapanı Poster
Karınca Kapanı Kapak

Karınca Kapanı filminin hikayesi beyazperde.com sitesinde şöyle geçiyor: 
Münevver Sarıselimoğlu, inşaat sektörü olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren bir holdingin sahibi olan Güven Sarıselimoğlu'nun eşidir. Sürekli kocasının gözetimi altında yaşayan ve bir hayli mutsuz bir hayata sahip olan kadın, kocasından intikam almak ve ondan kurtulabilmek için bir mafya babasına gider. Mafya babası Galip ise kimsenin hayal bile edemeyeceği bir planla yola çıkar, sonucunda ise tüm ülkenin kaderini etkileyecek bir hesaplaşma yaşanacaktır.

Karınca Kapanı Fragman izle


Sevilen ve başarılı oyuncu Fırat Tanış'ın ilk kez yönetmen koltuğuna geçtiği suç ve gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda Eşref Kolçak, Emre Kınay, Bahtiyar Engin ve Mesut Yar gibi isimler bulunuyor.

Karınca Kapanı Hakkındaki Görüşünüz Nedir?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi