Piramit'in Laneti Film Tanıtım

Piramit'in Laneti Amerikan Yapımı korku türünde yönetmenliğini Grégory Levasseur yaptığı ve senaritliğini Daniel Meersand ve  Nick Simon üstlendiği film 10 Nisan'da vizyona giriyor.

89 Dakika sürecek olan Piramit'in Laneti Özeti Sinemalar.com'da şöyle anlatılıyor
Piramit'in Laneti 

Eski dünya harikaları, onların sırlarını ortaya çıkarmaya cüret eden kaşifleri uzun bir süre lanetledi. Bunların arasında en bilineni "Firavun’un laneti", piramidin içindeki kutsal mezarları rahatsız eden maceraperestlerden öç alıyordu. En son 1922'de Tutankamun'un mezarını keşfeden arkeologlar, zaman içinde sırayla feci şekilde ölürler. Ve günümüze dek bir daha bu konuda kazı yapılmaz... 

Arkeolog Nora Holden (Ashley Hinshaw), babası Miles (Denis O’Hare) ve bir grup Amerikalı araştırmacı, yüksek teknolojilerden faydalanarak 5000 yıldır gün ışığı görmemiş bir piramidi keşfederler. Pirmaidin içini araştırmak için yanıp tutuşan ekip, Kahire'deki rejim karşıtı protestolar nedeniyle tahliye edilen piramit bölgesine yalnız girer. Ancak piramidin derinliklerine daldıkça buranın sonu gelmez dehlizlerinde kaybolduklarını kısa sürede farkederler. Tekrar güneşi görebilmek için umutsuzca bir mücadeleye girseler de zaman geçtikçe piramidin yalnızca esiri olmadıklarını, aynı zamanda kurban olmak üzere olduklarını da anlarlar.

klasik firavun filmlerden bir tanesi olacağı benziyor. Yalnız bu filmin bir artısı olacak o da teknoloji farkı filmde daha etkileyici olacağı görünüyor. Görsel efektlerle korku türünün zevkine varabiliriz.

Film hakkında şimdiden olumlu ve olumsuz eleştiriler geliyor. Sıradan firavun filmlerinden pekte farkının olmayacağı yönünde izleyicilerden eleştiriler geliyor. Tabi bekleyip film izlemekte fayda var. izledikten sonra film hakkında detaylı bir eleştiri yazısı ele almayı düşünüyorum.

Piramit'in Laneti izle

Sizin film hakkında eleştirileriniz nedir?

Yorumlar

  1. millet hala tutankamonun laneti tarzı filmleri izlerken, bu tarz bi işe girişmek oldukça mantıklı olmuş bana sorarsanız. eleştiriniz için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi