En İyi Fantastik Filmler

Sevgili Blog okuyucuları bugüne kadar yayınlanmiş en iyi fantastik filmleri sizler için derledim. Tabi bu en iyi fantastik türündeki filmler bana göre en iyiler, sizler için en iyisi hangisi ise yorum atarak burada paylaşabilirsiniz.
En İyi Fantastik Filmler 2016

1- Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği 
2-Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
3-Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü 

Benim için bu üç film fantastik türünde her zaman ilk üç sırada yer alacak diyebilirim. Harika manzaralar ve harika tasarlanan karakterler ve işlenişi çok iyi bir senaryo diyebilirim.

4- Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti

Karayip korsanlarının tüm serileri çok iyi ama içinde en çok beğenilen diyebilirim.

5- V for Vendetta

Bu filmi anlatmaya gerek yok, herkesin ilgi ile yıllarca izleyeceği bir film.

6- Hobbit: Beklenmedik Yolculuk

Hobbit serileride çok izlenen türlerinden ama bu halk tarafından daha çok ilgi aldığını söyleyebilirim.

7- Kelebek Etkisi

2004 yapımı eski bir film ama konusu ve işlenişi ile hepimizde merak etkisi bırakan bir film.

8- Sihirbaz

Yakın bir zamanda çekilen sihirbaz çok beğenilen filmler arasında yer aldı. Konusu farklı dünyalardan gelen insanların arasında doğan bir aşkın, kolaylıkla onaylanmaması ile başlıyor. Sophia aristokrat bir ailenin kızı..

9- Şeytanın Avukatı 

Oldukça eski filmlerden bir tanesi 1998 ABD yapımı fantastik türünde ilk filmlerden birisi.
Filmin konusu: Kevin Lomax, başarılı bir savunma avukatıdır. Davaların zorluk seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun, başarıya alışkın Kevin, bir şekilde jüriyi tesiri altına almayı ve müvekkilini temize çıkarmayı başarır. Mutlu bir evlilik süren avukatın hayatındaki her şey yolunda gibidir. Bir gün, müvekkili haksız olduğu halde kazandığı bir dava sonrasında New York’taki çok büyük bir hukuk bürosundan müthiş bir teklif alır. Teklifi yapan dünyanın en büyük hukuk bürolarından birinin lideri olan John Milton’dur. Kevin’ın vereceği ‘evet’ cevabı, hayatını geri dönüşü olmayan bir şekilde değiştirecektir.

10- The Prestige - Prestij

ABD ve İngiltere yapımı film 2006 yılında vizyona girdi. film sadece fantastik değil aynı zamanda gerilim ve Dram türünde...


Filmin konusu: 19.yy sonlarında Londra’da Robert Angier, sevgili eşi Julia McCullough ve Alfred Borden hem arkadaştırlar hem de bir sihirbazın asistanlarıdırlar. Bir gösteri esnasında Julia ölünce Robert, onun ölümünden Alfred’i suçlar ve birbirlerine düşman olurlar. Zaman içinde ikisi de hem ünlü olurlar hem de rakip sihirbazlara dönüşerek birbirlerinin sahne üstünde performansını sabote etmeye kalkışırlar. Alfred başarılı bir hile yapınca Robert, rakibinin sırrını çözmek konusunu takıntı halinde getirir ve trajik olaylar birbirini kovalar.

Sizinde Beğendiğiniz En iyi Fantastik filmler hangisi? Yorumlarını bekliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi