Cehennem - Hell (2011)

Cehennem 2012 Almanya ve İsviçre'nin ortaklaşa yaptığı korku, gerilim ve Bilimkurgu bir arada olduğu film Yönetmenliğini ve senaritliğini Tim Fehlbaum tarafından sinema dünyasına kazandırlan filmlerdendir. Film Dünyayı yakında tehdit edecek olan en büyük problemlerden birisi olan Su üzerine konu edinmiş bir filmdir. Cehennem filmi ülkemizde 22 Haziran vizyona girmesi bekleniyor.
Cehennem
Cehennem Film Afişi


Cehennem orijinal adı ile Hell filminin hikayesi beyazperde ve diğer sinema sitelerinde şöyle geçiyor:
Günümüze çok da uzak olmayan bir gelecekte, insanların en büyük düşmanı şimdiye kadar ki en önemli hayat kaynağı olan Güneş olacak. Su kaynaklarının birer birer kurmasıyla, yemyeşil araziler kupkuru çöllere dönecek. Bu kuraklığın ortasında Phillip (Lars Eidinger), Marie (Hannah Herzsprung) ve küçük kızları Leonie (Lisa Vicari) şimdi her şeyden değerli olan su kaynaklarının peşine düşecekler; fakat bu macerada yalnız olmadıklarını kısa zamanda fark edeceklerdir...
Alman yapımı bilim-kurgu gerilimi olan film, yönetmen Tim Fehlbaum'un da ikinci uzun metrajlı filmi. Çeşitli festivallerde gösterilen film ülkesi Almaya'da teknik dallarda pek çok adaylığa da layık görülmüştü.
Filmde başrolleri Stipe Erceg ve Angela Winkler paylaşıyor.
Cehennem - Hell Fragman izle
Fragman ve bilgiler ışığında görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi