Hachiko: A Dog’s Story – Bir Köpeğin Hikayesi

Hachiko: A Dog’s Story – Bir Köpeğin Hikayesi adlı film yaşanmiş bir hikayeden beyazperdeye aktarılan film Hollywood desteğiyle tek kelime ile harika bir dram türünde film diyebilirim. Bir Köpeğin sahibine olan sadakatini anlatan film izlediğinizde göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Bundan önce savaş atı adlı filmi izlediğimde yine duygulanmıştım ancak bu seferki çok daha duygusal diyebilirim. Bence en yakın zamanda izlemeye çalışınız. Filmin Yönetmenliğini Lasse Hallström tarafından yapıldı. Filmde rol alan önemli isimler şöyle:Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen, Jason Alexander, Cary-hiroyuki Tagawa, Erick Avari, Davenia Mcfadden, Robert Capron ve Tora Hallstrom gibi önemli isimler.
Hachiko poster
Hachiko: A Dog’s Story – Bir Köpeğin Hikayesi 
Hachiko: A Dog’s Story – Bir Köpeğin Hikayesi :Bir insanla bir hayvan arasındaki bağ en fazla ne kadar olabilir ki? Bu film bütün düşünceleri yıkıyor ve inanılmaz bir gerçek hayattan alınma öyküyü bizlere sunuyor. Bir bilim adamı, işten her gün dönerken metronun girişinde Hachiko isimli köpeği tarafından karşılanır.
Ancak bir gün bu profesör gelmez olur; artık yaşama elveda demiştir. Yalnız Hachiko, yıllar boyu O’nun geleceği ümidiyle metronun çıkışından ayrılmaz. Köpeğin 10 yıl boyunca sahibini özlemle beklemesi sırasında, orada yaşayan halkla da arasında özel bir bağ kurulur. Kendisi de yaşamı sona erene kadar bu sadakatinden vazgeçmeyen Hachiko’nun heykeli Japonya’daki bu metro istasyonunun girişine yaptırılmış ve günümüzde de hala oradadır.
Bu Güzel Film hakkında Görüşlerinizi bekliyorum...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi