Kırık Midyeler (2011)

Midye satarak Almanya'ya gitmeyi düşünen iki gencin saflığı yüzünden gelen başına gelen olayları anlatan Kırık Midyeler filminin yönetmenliğini Seyfettin Tokmak tarafından yapıldı.  Filmin Başrollerini Ugur Baris Mehmetoglu, Seydo Celik ve Engin Benli paylaşıyor. 22 Haziranda vizyona girmesi beklenen film Drama türünde seyircisiyle buluşacak günü bekliyor.
Kırık Midyeler 2011 Afiş
Kırık Midyeler Filminin hikayesine bakarsak klasik Türk  filmleri ile benzer olduğunu fark edeceksiniz. İşte filmin hikayesi Mardin'ın fakir bir köyünden İstanbul’a çalışmaya gelen iki genç akraba çocuğu Hâkim ve Faysal'ın amacı Almanya’da yaşayan amcaoğulları Salim’in yanına gitmek için para biriktirmeye kararlıdırlar. Fakat İstanbul'da tutunmak ve üstüne üstlük yurt dışına çıkacak parayı biriktirmek sandıkları kadar kolay değildir. Bu kentte yaşayan hemen hemen tüm Mardinlilerin yaptığı gibi midyecilik işine girerler fakat umdukları kadar kolay para kazanamazlar; kaldıkları üçüncü sınıf pansiyona bile çok borçları birikir.
Pansiyon sahibi kurt Cevat iki gencin saflığını ve çaresizliğini fırsat bilerek onları borçlarına karşılık kendi pis işlerinde kullanmaya başlar. Bu arada da Almanyay'ya yazdıkları hiçbir mektuba cevap alamazlar. Bu arada aynı pansiyonda kalan Boşnak Medina ile kızı Elma da hayatlarını zor kazanırlar üstelik Elma kalbinden rahatsızdır. Hâkim pansiyonda kalan bir grup kaçak Nijeryalı ile yurtdışına kaçma planları yaparken, Medina'nın bir anda ortadan kaybolması ikisinin de planlarını altüst edecektir.


Kırık Midyeler Fragman izle
Yerli Film hakkında görüşlerinizi paylaşınız.

Yorumlar

  1. klasik türk filmi aksiyonu diyorsun:)fakir genc ve yaşadıkları.Yayınlanırsa izleyip daha düzgün bir yorum yapacam söz:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi