İnanılmaz Örümcek adam (2012)

Orijianal adı The Amazing Spider-Man olan İnanılmaz Örümcek adam 4 ismi ile geliyor. Yeni seri 3 Boyutlu olarak sinema severlerin karşısına 6 Temmuzda Türkiyede Vizyona girmesi planlaniyor. Filmin yönetmenliğini Marc Webb tarafından gerçekleştirildi. Marc Webb daha önce Aşkın (500) Günü filminde yönetmenlik yaptı. Aynı zamanda iki büyük dizi Lone Star - Sezon 1 ve The Office - Sezon 6'da yönetmenlik yapmıştır.
The Amazing Spider-Man Poster
İnanılmaz Örümcek Adam (2012)
Yeni Seride Aksiyon, Macera ve Fantastik türlerinde kendini oldukça hissettireceği görünüyor, daha önceki seriler de başrol oyuncusu olan Tobey Maguire bu filmde olmayacak, aslında kadro tamamiyle farklı örümcek 4 demek yanlış olur. Sonuçta hikaye aynı olması bakımından 4 demekte sakınca yok sanırım. Lafı uzatmadan oyuncu kadrosunu vereyim.
Başrolde Andrew Garfield ve Emma Stone paylaşiyor. Diğer önemli oyuncular ise Rhys Ifans, Martin Sheen ve Sally Field'dir.
Filmin Hikayesi Şöyle geçiyor: Peter Parker gerçek ailesi tarafından terk edilmiş dayısı ve yengesinin büyüttüğü dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı "ben kimim?, nereye aitim?" sorunları daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy'ye kör kütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık hiçbir şey Peter Parker eskisi gibi olmayacaktır...
İnanılmaz Örümcek Adam Fragman izle:


Bilgiler ve Fragman ışığında Yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi