Lanetli Kız (2012)

Lanetli Kız 2012 yapımı filmin yönetmenliğini Antonio Chavarrías tarafından gerçekleştirilen film, tür olarak korku ve gerilimi ön plana çıktığını göreceksiniz. İspanya yapımı olan filmin öyküsü katalan olan Sergi Belbel'in hikayesini yönetmen tarafından sinamaya uyarlandı.Filmin başrollerini Juan Diego Botto, Mágica Pérez, Agata Roca ve Cristina Azofra gibi isimler paylaşıyor.
Dictado
Lanetli Kız (Afiş)
Lanetli kız filminin orijinal adı Dictado olarak geçiyor. Beyazperde sitesinde Lanetli kız filminin hikayesi şöyle geçiyor:
İlkokullarda sınıf öğretmeni olan Daniel, görevli olduğu okulda çalışan kendisi gibi öğretmen eşi Laura ile huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürmektedir. Fakat çok istemelerine rağmen hiç çocukları olmamıştır. Bir gün Daniel, çocukluk arkadaşı Mario ile karşılaşır ve çiftin kaderini o dakikadan sonra değişir.
Mario yetim kalan Julia’yı geçici olarak evlat edinmeleri için çifti ikna eder. Her ikisi de küçük kıza karşı anne ve babalık rollerine soyunan çift farklı bir çocukla karşı karşıya olduklarından habersizdirler. Korkutucu ve sıra dışı davranışları olan küçük kız, saklanan sırları da açığa çıkartacaktır...
Lanetli Kız Resim Galerisi / Lanetli Kız Filmden Kareler (Caps)
Lanetli Kız filmden kareler

Lanetli Kız Caps

Lanetli Kız Filmden kareler

Lanetli Kız

Lanetli Kız Filmden sahneler
Lanetli Kız Türkçe alt yazılı Fragmanı izlemek için Playe tıklayınız :)
Lanetli Kız Filmi hakkında görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi