Patron Mutlu Son İstiyor (2014)

Yapımcı, senaryo yazarından mutlu sonla biten bir romantik komedi senaryosu ister. Bunun üzerine senaryo yazarı mutlu sonla bitemesi gereken film için kendisi yollara düşer. Ve karşısına hem komik hem ağlatan olaylar gelir.. Filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaptığı filmin başrollerini Tolga Çevik,Ezgi Mola ve Murat Başoğlu paylaşıyor.
Patron Mutlu Son İstiyor (2014)
 Herkesin yakından tanığı ünlü oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan Patron Mutlu Son İstiyor Filminin senaryasunu yazdı. Romatik, Komedi türünde izleyicisiyle buluşan film şimdiden en çok ilgi gören filmler arasında yerini aldı.
Patron Mutlu Son İstiyorFragman izle
Patron Mutlu Son İstiyor film Özeti

Yapımcı İsfendiyar, senaristlik yapan Sinan'ı romantik komedi filmi senaryosu yazması için Kapadokya'ya gönderir. Burada bir butik otele yerleşen Sinan zor durumdadır. Çünkü ne yazacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Üstelik düşünmek için yeterli zamana sahip değildir. Patronu, işini bir an önce bitirmesi için ona baskı yapmaktadır. Sinan, butik otelin sahibi olan İzzet Bey'in kızı Eylül'le tanışır ve ondan çok etkilenir. Hatta ondan ilham alarak yazacağı senaryoyu onun üzerine kurmaya karar verir. Ancak bir sorun vardır: Eylül, ünlü bir oyuncu olan Faruk'la nişanlıdır. Faruk ile Sinan birbirlerini uzun zamandır tanımaktadırlar ve bu tanışıklık pek hoş anılarla dolu değildir. Çünkü Sinan, zamanında yakın arkadaş olduğu Faruk'un sevgilisini çalmıştır; bu yüzden de Faruk, Sinan'ı düşman ilan etmiştir.

Filmi izleyenler ve izlemeyenler film hakkında görüşünüz nedir?

Yorumlar

  1. Adsız27.2.14

    sinan faruk'un sevgilisini çalmamıştır.faruk sinan'ın sevgilisini çalmıştır

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi