The Cold Light of Day Filmi Hakkında (2012)

The Cold Light of Day Filminin Yönetmenliğini Mabrouk el Mechri yaptığını görüyoruz. Yine aynı yönetmen daha önce JCDV Filmi ile kendisini sinemaya tanıtmıştı. JCDV filminde başrol oyuncusu hepimizin yakından tanıdığı Jean-Claude Van Damme, her ne kadar o film etkileyici olmasa da, yönetmenimiz Mabrouk yeni filmi ile aksiyon ve gerilim türünden adını bahsedecek bir filme benziyor. 6 Nisanda Amerikada Vizyona giren film Ülkemizde Mayıs ayında gelmesi bekleniyor.
The Cold Light of Day Afiş
The Cold Light of Day 


The Cold Light of Day  Filminin Kısa Özeti Şöyle:



Will Shaw ailesiyle İspanya'ya yat tatiline gider. Fakat yüzmeden döndüğünde tekneyi bomboş bulur. Ailesi bir komplonun parçası olan oldukça usta ajanlar tarafından kaçırılmıştır. Will polisten yardım isterken onların da planın bir parçası olduğunu anlar. Will bir yandan sağ kalmak ve ailesini kurtarmak için kaçarken diğer yandan da şantaj malzemesi olan gizemli bir çantanın peşine düşer.


The Cold Light of Day  Filminin Yönetmeni ve Başrol oyuncuları: 
Fransız sinemacı Mabrouk El Mechri'nin 4 yıl aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmin başrollerinde Henry Cavill, Bruce Willis ve Sigourney Weaver yer alıyor. Filmin senaryosu ise Scott Wiper ve John Petro'ya ait.


The Cold Light of Day Filminin Fragmanını izlemeyenler için:
Verdiğimiz Bilgiler ve Fragman ışığında görüşlerinizi Bekliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi