Dehşet Kapanı (2012)

Dehşet Kapanı filminin Yönetmenliğini Drew Goddard üstlenmektedir. Goddardı birçoğumuz Lost dizisinden hatırlıyorsunuzdur. Goddard'ın ilk uzun metrajlı film denemesi seyirciler tarafından merakla beklenmektedir. Lostaki başarısını ilk filminde yapabilecek mi ? işte bu sorunun cevabını 27 Nisanda Türkiyede vizyona girdiğinde hep beraber göreceğiz.
Dehşet Kapanı Afiş
The Cabin in the Woods 


Drew Goddard'ın Sinema geçmişinden Kısa bir Bilgi vermekte Fayda görüyorum:


The Cabin in the Woods, daha önce Canavar (Cloverfield) filminin senaryosuna imza atan, Buffy the Vampire Slayer ve Lost gibi büyük televizyon yapımlarının yazarlığını ve ortak yapımcılığını yürüten Drew Goddard'ın sinemadaki ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi.
Filmin senaryosuna da Goddard ile gene televizyon camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Joss Whedon imza attı. Başta klasik bir korku-gerilim hikayesi gibi görünen filmin yurt dışı seyirci ve eleştirmen notunun oldukça yüksek olduğunu belirtelim. Şimdiye kadar sınırlı festival gösterimi yapılan film vizyon için gün sayıyor.


Peki Dehşet Kapanında Başrol Oyuncuları Kimdir Diye merak edenler için:


Chris Hemsworth, Fran Kranz, Richard Jenkins,Bradley Whitford, Brian J. White, Jodelle Ferland ve Chelah Horsdal gibi önemli isimler film yer almaktadır.


Dehşet Kapanı Kısa Bir Özeti:
5 kafadar arkadaş tatile çıkar ve ormanın derinliklerinde terk edilmiş kulübe bulur. Başta her şey normal gibi görünür, göle girer, parti yapar ve eğlenirler. Fakat bu kulübede ters giden bir şeyler olduğunu fark etmeleri uzun sürmeyecektir...
Dehşey Kapanı Orijinal adı The Cabin in the Woods: Fragmanı izlemenler için...
Film Hakkında Görüşlerinizi Bekliyoruz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi