Siyah Giyen Adamlar 3 (2012)

Siyah Giyen Adamlar 1 ve 2 Serisi ile Çoğu kişinin beğenisini kazanmasını bildi, Film Siyah Giyen Adamlar 3 (Men In Black III) serisi ile tekrar sinemaya geliyor, 25 Mayıs'ta Türkiyede Vizyona girecek olan filmin türü: Komedi, Aksiyon ve Bilimkurgu ağırlıklı olacak. Daha önceki serilerden fazla değişik değil, ancak efektler ve hızlı hareket eskiye nazaran daha çok olduğunu fragmandan göreceksiniz.


Oyuncu Kadrosunu 1 ve 2 de olduğu gibi korumayı başarmış, birkaç kişi kadrodan eksik görünsede film başarılı olacak gibi görünüyor. Başrol Oyuncuları Will Smith, Tommy Lee ve jemaine Clement gibi usta oyuncular bulunmaktadır.
Men In Black III Poster
Siyah Giyen Adamlar 3 Afiş


Siyah Giyen Adamlar 3 Filminin Hikayesi, Sinopsisi Şöyle:



Ajan J, Ajan K'yı bulmak için zamanda geriye gittiği, uzun bir yolculuğa çıkacaktır. Zira dünyanın sonunu getirebilecek bir seri olayın fişeği ateşlenmiştir. Ajan J, zamana karşı şimdi her zamankinden daha hızlı hareket etmelidir... 
Oyuncu Will Smith ve yönetmen Barry Sonnenfeld Siyah Giyen Adamlar efsanesini yeniden canlandırmak için üçüncü kez bir araya geliyorlar. Gezegenimizi bir kez daha düşmanlardan kurtaracak çok gizli devlet örgütlerinin dünyasına iniyoruz. Ayrıca serinin üçüncü filmi bu kez 3 boyut teknolojisinin olanaklarından sonuna kadar faydalanıyor.
Aksiyon ve Bilimkurgunun bir arada olduğu bu film hakkında görüşünüz nedir?

Yorumlar

  1. Adsız24.4.12

    başarılı bir yapıt, komedi ve bilimkurgu bir arada:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi