Yeni Tema ve Logomuz

Bloga daha  sade bir görünüm kazandırmak için gri tonlarını ağırlıklı kullanarak yeni temayı oluşturdum. Bu rengi özellikle seçtim; Çünkü gözleri rahatsız etmediği için gri tonları daha iyi uyum sağlayacağını düşündüm. Gri tonlarının ağırlı olması sayesinde fragmanları daha rahat izleyebilme olanağı sağlayacaktır. Eğer Beyaz yada siyah tonlarda bir renk seçimi yapsaydım hem gözleriniz rahatsız olurdu hem de okumada rahatsızlık duyardınız.


Arkadaşım Owen ile birlikte blogu anlatan bir logo tasarlayarak yaptık, logo renkleri de blog teması ile uyumlu olmasına özellikle özen gösterdik, diğer taraftan filmi anımsatması amacıyla sol köşeye film şeridi ekledik, sağ tarafa ise kalem ekleyerek eleştirel tavrımızı göstermek istedik :)


Logo ve Temanın yanında facebook sayfası oluşturarak facebook üzerinden hit kazanmayı amaçladık, facebook kullancısı olan arkadaşları sayfamızı beğenmesini bekliyoruz. Sayfayı beğenmek için tıkla
Sayfa logomuz:


Tabi Sadece logo ve sayfa eklemedik, aynı zamanda akıllı bir popup ekleyerek sayfamızı beğendirmek ve e-mail aracılığı ile blogda yayınladığımız yazılardan haberdar olmanız için e-mail üyeliği aktifleştirdik. 
Popup arayüzü merak edenler için arayüz:
Şimdilik Eklediğimiz Özellikler bunlar arkadaşlar,
Sayfamızın temasını nasil buldunuz anketimize cevap veriniz, anket sağ köşede görebilirsiniz....
Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar

  1. Hayırlı uğrulu olsun:)şekil olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şekil olmuşsa iyidir o zaman :)) Yorum için tşkrler toprağım

      Sil
  2. hayırlı olsun gayet guzel olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi