Kara Şövalye Yükseliyor Filmi Hakkında

Kara Şövalye Yükseliyor Filmi Amerika ve İngiltere ortak yapımı Aksiyon türünde 2012 yılında çekimleri biten film Türkiye'ye 27 Temmuzda Geliyor, Film vizyona girmeden en çok beklenen filmler arasına girmeyi başardı.
The Dark Knight Rises
Kara Şövalye Yükseliyor 

Filmin Yönetmeni ve Konusu Hakkında Bilgiler: Batman, Bane ve Kedikadın gibi başat karakterleriyle birlikte tüm zamanların en önemli ve en büyük serisi olacağını hissettirmeye başladı. Konusu halen sır gibi saklanan filmin kadrosunda Bruce Wayne/Batman rollerini beraber canlandıran Christian Bale, Selina Kyle olarak seyredeceğimiz Anne Hathaway, John Blake olarak arz-ı endam edecek
Joseph Gordon-Levitt, Miranda Tate olarak Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Diego Klattenhoff, Matthew Modine, Tom Conti, Brett Cullen, Chris Ellis, Josh Stewart, Burn Gorman, Nestor Carbonell, Müdür Gordon rolünde Gary Oldman, Lucius Fox olarak seyredeceğimiz Morgan Freeman gibi dev isimler bulunurken, filmin müziklerini de Oscarlı müzisyen Hans Zimmer yapacak.


Filmin senaryosunu Christopher Nolan ve Jonathan Nolan beraber kaleme alırken, filmin yapım ekibinde üçlemenin ilk iki filminde beraber çalıştığı isimler var. 3D'ye her zaman ihtiyatlı yaklaşan yönetmen Nolan'ın Başlangıç/Inception'da olduğu gibi yine IMAX formatına özel son teknoloji IMAX kameralarla çekeceği Kara Şövalye Yükseliyor, 27 Temmuz 2012'de sinemalarda olacak.


Kara Şövalye Yükseliyor Filminin Orijinal  adı:The Dark Knight Rises 
Fragman ve Bilgiler Işığında Film Hakkında Görüşlerinizi Belirtiniz.

Yorumlar

  1. murat1.4.12

    başarılı bir çalışma kaçırmamak lazım:)

    YanıtlaSil
  2. Adsız1.4.12

    eski filmlere benziyor, aksiyonu bol bir film olacak.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi