Safe (2012)

  Safe'de Herkesin Yakından tanıdığı ve Aksiyon türünde neredeyse bir numara haline gelen Jason Statham başrolde yine karşımıza çıkıyor. Film fragmandan gördüğüm kadarıyla yine adından bahsettirecek gibi görünüyor. Boaz Yakin Daha önce çalıştığı filmler hakkında bilgi vereyim sizlere, böylelikle bu film hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Pers Prensi: Zamanın Kumları ve Kirli Dans 2 filmlerinde Senarirt olarak çalışmıştır. Otel ve Otel 2'de Bütçe Sorumlusu olarak ön plana gelmiştir. Son olarak Unutulmaz Titanlar Filminde yönetmen olarak karşımıza çıkmıştır.
Safe (2012) Afiş
Safe (2012) Afiş
Filmin Vizyon tarihi beyazperde sitesinde 25 Mayıs olarak görünsede ben bunda biraz şüpheleyim; Çünkü İMDB sitesinde vizyon tarihi 13 Temmuz olarak geçiyor. 



Safe Yönetmeninin Kariyeri ve Filmde Rol Alan Önemli İsimler: The Punisher, Pers Prensi gibi filmlerin senaristliğini yapan ve korku filmlerinin yapımcılığını üstlenen Boaz Yakin Safe'in yazar ve yönetmeni. Filmin kadrosunda komedi aksiyon türünün gediklisi aktör Jason Statham'ın yanı sıra Chris Sarandon, Robert John Burke, Reggie Lee, Danny Hoch ve James Hong da yer alıyor.


Safe 2012 Filminin konusu: Eski üst düzey bir ajana iki önemli görev verilir: önce 'kötü adamlar' tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York polisimi ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir.
Film Hakkında Görüşlerinizi Bekliyoruz...

Yorumlar

  1. Jason Statham vazgeçilmez karakterlerim arasındadır. Bu filmde yapım yılına göre güzel bir filme benziyor. Bir filmin içinde Jason Statham varsa o film güzeldir. Aynı şey Will Smith ve Nicolas Cage için de geçerli :) Artık ne zaman torrente düşerse o zaman izleyeceğiz :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen jason Statham oynadığı tüm filmler genelde güzel oluyor.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance TR Ağ hatası çözümü

Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar Film Eleştirisi

Mahsun Kırmızıgül'den Elma Kokusu Filmi